Viihteen todellinen monitoimimies

Uusin kappale Annetaan meidän rakastaa on julkaistu 1.4.2021. Kappaleen takaa löytyy sanoittajina Olli Lehtisalo ja Lauri Salo. Sävellyksestä vastaa Lauri Salo. Sovitus on Lauri Salon, Juha Mäen ja Petri Munckin käsialaa. Kuuntele kappale linkistä:

Ei se mennytkään niin on julkaistu 15.12.2020. Kappaleen sävellyksestä ja tuotannosta vastaa Jimi Hautamäki ja sanoituksen takana on Emma Johansson. Kuuntele linkistä:

Janin kappale Laivalippu Tallinnaan löytyy myös suoratoistopalveluista. Kappale on Risto Lassilan ja Timo Niemistön käsialaa. Sanoituksen on tehnyt Sana Mustonen. Kuuntele linkistä:

Sielu Teflonia kappale ilmestyi suoratoistopalveluihin 19.6.2020. Kappale on Janin sävellys ja sanoitus. Sovitus on Tero Tanhuanpään ja Sami Tenhusen käsialaa. Kuuntele kappale tästä linkistä:

Jani Koskinen on tuttu teatterin lavoilta monista menestysrooleista ja televisiosarjoista. Syksyllä 2017 ja kevällä 2018 Jani esiintyi Porin teatterissa suosituissa ”Harmony sisters”, sekä ”Tango d’amore” – musikaaleissa. Kesällä 2018 Jani Koskisen upeaa ääntä kuuli Sappeen kesäteatterissa, jossa Jani esitti Olavi Virtaa ” On kesäyö” – musikaalissa. Kesällä 2019 Jani Koskinen palaa Sappeen kesäteatterissa tällä kertaa vanhemman Olavi Virran rooliin. Syksyllä 2019 Jani Koskinen vieraili Rauman Kaupunginteatterissa, musiikkikomedian ”Mitä yhdestä särkyneestä sydämestä”- pääroolissa. Ensi-ilta oli 14.09.2019.

04.07.2019 ilmestyi Jani Koskisen Kesäyö- CD, sopivasti Olavi Virta- musikaalin ensi-iltaan. Levyltä löytyy mm. tutut kappaleet ”Tyttö metsässä” ja ”Yö kerran unhoa annoit” uusina sovituksina ja Janin komeasti tulkitsemana. Lisäksi uutta materiaalia on ollut tekemässä lauluntekijöitä tunnettujen artistien ja yhtyeiden takaa.

Levyn avausraita “Älä sotke mun tarinaa” biisin säveltäjä, Jyrki Telilä oli Topi Sorsakosken luottokitaristi ja Jyrkin hienoa kitarointia kuullaan myös tällä levyllä.
“Kiitollinen” on Jari Latomaan sävelkynästä. “Yhden yön laulu” on puolestaan Mikko Kangasjärven säveltämä. He ovat paremmin tunnettuja mm. Yö-yhtyeen tuotantotiimistä jo 2000- luvun alusta ja bändistä monen vuoden ajalta. Kyseinen tiimi oli tuottamassa YÖ-yhtyeen studioalbumeita, joiden myynnit ovat saavuttaneet moninkertaista platinaa ja kultaa.